2019. március 11., hétfő

MAYAH székhoroszkó

A művészlelkű Halak

Munkáltatóként és munkatársként is kerülhetünk össze olyan emberrel, akiről érezzük, gondolatai nem ebben a világban járnak. Biztosak lehetünk benne, hogy egy romantikus beállítottságú Halakkal van dolgunk. A kreativitás és a határtalan fantázia szülötte, a valóságtól elrugaszkodott gondolkodás híve. Joggal hihetjük, hogy jobban érzi magát Tündérországban, mint az egyhangú és unalmas realitásban. Föld felett járásának köszönhetően olyan újszerű és jó értelemben szokatlan ötletekkel állhat elő, amelyekre mások álmukban sem gondolnak. A felhők fölé a „Creative” szék gázliftes magasságállítása segíti a Halakat elrepíteni.
A benne kavargó számtalan érzelmet valamely művészetben fejezi ki, leginkább a zenében. A jegyet jelképező két hal közül az egyik az árral, a másik az árral szemben úszik. Engedjünk hát teret neki, hagyjuk meg saját képességeinek és döntéseinek megélését! Ebben segíthet a „Creative” szék számtalan üléspozíciója: állítható háttámlamagasság, -dőlésszög és ülőlap dőlésszög, valamint megnövelhető ülésmélység.
A kötöttségek és a korlátozások számára sértők, ne is próbáljuk keretek közé beszorítani. A „Creative” székek oldalirányban és magasságban állítható karfái ezt a szabadságot garantálják a Halaknak. Lelkesedése mindenkit magával ragad, ha emelett még érzi, hogy szükség van rá, önzetlensége és odaadása mind a munka, mind az emberi kapcsolatok terén ugyanolyan határtalanná válik, mint kreativitása.

Kapcsolódó termékek: MAYAH "Creative"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése