2019. március 9., szombat

Viszlát várakozási idő!

Megérkezett a VERBATIM „Vi550” belső SSD meghajtója!

A VERBATIM „Vi550” belső SSD meghajtó most még nagyobb adatátviteli sebességgel, továbbfejlesztett PHISON vezérlőrendszerrel és megnövelt adatírási teherbírással* várja mindazokat, akik megunták a lassú adatátvitellel járó nehézségeket.
A SATA III csatlakozóval felszerelt „Vi550” belső SSD-k akár 560 MB/sec adatátviteli sebességre és akár 535 MB/sec írási sebességre is képesek.*
A mechanikus meghajtókhoz képest hatékonyabb átviteli sebességgel bíró „Vi550” SSD-vel készüljön fel a rendszer extrarövid betöltési idejére, a több feladat hatékonyabb végrehajtására és a gyors rendszerműködésre!
 
A többféle kiszerelésben elérhető „Vi550” választási lehetőséget nyújt Önnek hogy megtalálhassa a legmegfelelőbb megoldást adatai, képei, videói, vagy szoftverei tárolására.
Elérhető kapacitások: 128 GB / 256 GB / 512 GB
A „Vi550” SSD-k az élvonalbeli 3D NAND flash-technológiát párosítják a fejlett PHISON vezérlőrendszerrel, hogy villámgyors és megbízható SSD működést biztosítsanak a felhasználóknak.
A fentiekkel, valamint a VERBATIM nyújtotta 3 éves garanciaidővel együtt a „Vi550” 2,5”-os belső meghajtók tökéletes megoldást jelentenek a HDD-alapú rendszerek kiegészítésére.
* TBW (Total Bytes Written): akár 360 TB
*Az írási/olvasási sebesség nagyban függ a kapacitástól, a fogadóeszköz jellemzőitől, és egyéb felhasználási körülményektől.
Kapcsolódó termékek: Verbatim Vi550

1 megjegyzés: